Διευκρινίσεις για το πότε απαγορεύεται ή πότε επιτρέπεται ένας δερματολόγος να προβαίνει σε θεραπείες προσώπου κατά τη περίοδο του lockdown τη στιγμή που τα κέντρα αισθητικής παραμένουν κλειστά, έδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Όπως εξήγησε μιλώντας από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση, η λειτουργός τύπου του Υπουργείου Υγείας, αν οι δερματολόγοι που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες είναι κάτι που το έκαναν από πριν, αυτό δεν μπορεί να τους απαγορευτεί τώρα.

Μαργαρίτα Κυριάκου – Λειτουργός τύπου Υπουργείου Υγείας
“Αντιλαμβάνεσται πρόκειται και για θεραπείες προσώπου για ιατρικούς σκοπούς. Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ο σκοπός που γίνονται…Αν πρόκειται για κάποιο δερματολόγο που τώρα προβαίνει σε αυτό, εκμεταλλευόμενος ότι τα Ινστιτούτα αισθητικής δεν λειτουργούν και έχει προσθέσει κάποιες υπηρεσίες για τους πελάτες του που προσφέρονται σε ινστιτούτα αισθητικής τότε αυτό θα πρέπει να καταγγέλλεται.”

Στο μεταξύ αξίζει να αναφερθεί πως στις υπεραγορές απαγορεύεται να πωλούνται κατά τη περίοδο του lockdown, προϊόντα λιανικού εμπορίου.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/i-apantisi-toy-yp-ygeias-gia-ta-parapona-apo-aisthitikoys-binteo?fbclid=IwAR1n77EeGltCfQhvO-4TLZWjbv7iNEOeQPhv9xWjoPNnhsNotKxDlUaDgJo